Гривни с вдлъбнат релефен надпис или лого

Гривните с вдлъбнат (debossed) релефен надпис или лого от UrgentProduction са най-разпространените в света на индивидуалните рекламни материали. Семплата визия ги прави подходящи за ежедневно носене с различни по стил облекла. Като цветен акцент на разходка в планината, на морският бряг или в офиса.

Независимо дали става въпрос за кауза, благотворителност, набиране на средства или събитие – можете да бъдете сигурни, че разполагаме с опциите за персонализиране, от които се нуждаете, за да направите перфектните гривни.

Проектирайте и поръчайте своите персонализирани гривни днес, вземете ги на следващия работен ден!*

Популяризирайте вашата компания с персонализирани силиконови гривни

Има хиляди различни рекламни артикули по света. За да се отличите от останалите от стандартните рекламни артикули, които повечето компании раздават, помислете за персонализирани силиконови гривни. Те са чудесен и сравнително евтин продукт, който може да се използва като раздаване в промоционални кампании. Или те могат да бъдат използвани за изграждане на атмосфера за принадлежност на целия екип в офиса.

Силиконовите гривни са идеални за повишаване на осведомеността, маркетинг и реклама и набиране на средства. Нашите гривни по поръчка се произвеждат с взискателни стандарти за качество, 100% силикон и не съдържат латекс!

Персонализирани гривни – направени точно по начина, по който искате, без скрити такси.

Нашите силиконови гривни се предлагат в четири варианта:

  • Релефно гравиране в цвета на гривната – може да се произведат експресно;
  • Релефно гравиране с оцветяване на надписа – изискват 5 до 25 работни дни за прозводство, в зависимост от количеството на поръчката. Допълнително предимство е, че могат да се комбинират 2 или повече цвята в надписа или логото;
  • Двуслойни гривни с релефен надпис в различни цветови комбинации*, идеални за промоциолнални кампании, които започват утре.
  • Силиконови гривни със ситопечат – 5-6 работни дни.

Ако издържливостта е от значение, изберете релефно гравиране (вариант 1 или 2).
*Двуслойните гривни се правят експресно, но е възможно да започнат да се протриват след време.

Поръчка на малки бройки можете да заявите на нашият сайт Liratech.bg

Debossed bracelets Livestrong

Най-известната и може би първата масова реклама чрез силиконови гривни е тази на NIKE и фондацията на Нийл АрмстронгLivestrong . Гривната е жълта и подкрепя фондацията на колоездача Ланс Армстронг за борба срещу рака. Самият Армстронг е един от малкото победили болестта. Парите от всяка закупена гривна се даряват за борбата с рака. Гривните стават екстремно популярни през лятото на 2004 в САЩ. По-късно се разпространяват навсякъде по света. Най-често те се носят от спортисти и хора имали досег с рака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.