Временни татуировки по поръчка

Временни татуировки по поръчка, татуси, лепенки или както са известни още weekend tattoo! Супер реалистичните ни модели имат трайност от 5 до 14 дни в зависимост от индивидуалните особености на кожата и мястото на поставяне.

Мислили ли сте някога да си направите татуировка? Много от нас са се осмелили да направят тази стъпка, но други все още мислят за различните възможности, които ги очакват. В днешно време има толкова много нови тенденции и стилове на татуиране, че може да е трудно да се направи един окончателен избор (особено като се има предвид аспекта на такъв ангажимент за цял живот).

Вземете си временни татуировки по поръчка! Разгледайте нашите модели на https://liratech.bg/collections/tattoo

Имаме над 100 дизайна, от които да избeрете, вариращи в няколко стила и размери. Всички наши временни татуировки по поръчка са хиперреалистични и могат да издържат до 14 дни, в зависимост от това къде са поставени и от други фактори в ежедневието ви.

Изберете временна татуировка, която да се съчетае с вашите дрехи. Изберете си някой от нашите ръкави, за да се пошегувате със семейството си (ние не поемаме отговорност за евентуални истории с лишаване от наследство). Тествайте кои части от тялото ви биха изглеждали най-добре татуирани с перманентно мастило. Вземете няколко, които да си сложите за парти и да си направите запомнящи се снимки.

Не намирате подходящия дизайн сред нашата огромна колекция от временни татуировки?

Няма проблем! Изпратете ни вашето желание във формат, подходящ за принт, а ние ще го върнем готов за слагане върху кожата. Максимален размер на татуировката А4. Време за изпълнение – 2 работни дни.

Можем изработим предложим едноцветни, пълноцветни, металик и дори светещи с луминофор временна татуировка по поръчка!

Колко време издържат временните татуировки? Ами ако искам да ги премахна по-рано?

Нашите татуировки могат да издържат до 1-2 седмици. Колко дълго ще стоят зависи от това къде поставите татуировката си, ежедневните си дейности и еластичността на кожата.
За да я премахнете по-рано леко изтъркайте кожата си с ексфолиант (като топла солена вода или скраб за тяло). Бъдете внимателни с кожата си – може да отнеме няколко опита да премахнете мастилото изцяло.

Кожни реакции при поставяне на временни татуировки!

Мастилата на този тип временни татуировки са на растителна основа и не се наблюдава алергична реакция.

Ако все още имате притеснения, можете да тествате предварително, като отрежете малка част от татуировката и я залепите от вътрешната страна на предмишницата.

Поставяне на временни татуировки!

Преди да поставите татуировката, отстранете космите от ръката, защото в противен случай тя няма да залепне добре. Кожата трябва да е суха и чиста.

Изрежете излишната хартия, за да ви улесни. Премахнете прозрачното фолио и залепете отстрани, така че татуировката да не е в гънката на ръката, защото там тя ще се търка бързо.

С гъба и вода намокрете хартията отвън.

След половин минута татуировката ще започне да се отлепва от хартията.

Изгладете татуировката с мокра гъба.

Можете да поръсите с бебешка пудра, така че татуировката да не се запеля за дрехите.

Трайността на татуировката зависи от мястото на поставяне, дали работите физически или сте на почивка.

Ако предпазите татуировката от триене в дрехи и предмети, тя може да издържи от 1 до 4 седмици. Можете да я миете, но Не търкайте.

Мога ли да анулирам или да върна поръчката си на временни татуировки?

Можем да анулираме вашата поръчка, стига да не е била обработена (за татуировките по ваш дизайн) или изпратена.

Ако искате да върнете поръчката си, нашият екип ще се нуждае от вашия номер на поръчка и причина за връщане. Изпратете ни имейл на info@liratech.eu или ни потърсете по един от следните начини: https://urgentproduction.com/contact/ и ние ще се постараем да ви помогнем!

Има ли минимална поръчка за временни татуировки по мой дизайн?

Ако просто поръчвате стандартните ни временни татуировки от нашия уебсайт, няма минимално количество. Ако обаче търсите специална татуировка като бяло мастило, с блясък, с блясък в тъмното или металик, има минимум на поръчката. Ако ни пишете на info@liratech.eu с вашите въпроси ще ви отговорим до 24 часа!

Съчетайте временната си татуировка с бандана по поръчка или по избор от десетките ни модели!

Бандана с лого по поръчка
бандани Лиратек

8 thoughts on “Временни татуировки по поръчка

 • 05.06.2021 в 18:02
  Permalink

  Здравейте ,
  искам да поръчам временни татуировки по мои снимки.
  Как мога да ви прикача снимките .

  Отговор
 • 07.03.2022 в 14:39
  Permalink

  Здравейте , казвам се Стоян Стоянов и представлявам рекламна агенция в страната , печатнни бази във София и Варна . Поддържаме печатните нужди на голяма част от заведенията по Черноморието . Единия от клубовете има интерес към направа на татуировка за съответното парти , става дума за плажно парти , предполагаем тираж на татуировка с размери 8/18 – 100 бр . Става въпрос за 10 – 12 партита с по няколко различни типа татуси .
  Има ли варианти да ми подадете печатаемото поле на машините Ви според което ние да наредим евентуални дизайни и да ценообразувате тираж на лист ( печетаемо поле )
  Моля пуснете ми примерни цени за размер 8/18 см при тираж 400 бр , поне 2 вида .

  Отговор
 • 07.03.2022 в 23:48
  Permalink

  Здравейте, имам много грозни белези на дясната гърда и на гърба вследствие на пласт. операция за реконструкция на бюста след радикална мастектомия. Бихте ли ми предложили нещо подходящо. На 50 години съм

  Отговор
 • 23.06.2022 в 15:04
  Permalink

  Здравейте, искам да поръчам 1 брой татуйровка с лице на човек , става въпрос за моминско парти и за лицето на съпруга на булката. Каква е цената за 1бр?

  Отговор
  • 23.06.2022 в 15:07
   Permalink

   Здравейте,
   Зависи от размера и количеството. Пиша Ви на e-mail

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.